Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Ár:
8.599 Ft (6.771 Ft + ÁFA)

Prev-B2 narancsolaj 1 liter

Ár:
8.599 Ft (6.771 Ft + ÁFA)
Elérhetőség: Kifutott termék

Megszűnt termék!

Alternatívája a Wetcit.

  • A termék vivőanyaga a narancsból származó terpén, amely nedvesítő, tapadásfokozó hatású, ezáltal a permetlé terülését jelentősen javítja.
  • A permetlében 80% hatóanyagú kénnel kombinálva erős dehidratáló hatású anyag, amely tulajdonsága révén gyorsítja a kezelt növények felszáradását, de a növény felületén jelenlévő kis méretű, lágy kitinvázzal rendelkező kártevőket és a gombamicéliumokat is kiszárítja. Erősen gyéríti a levéltetveket és egyéb rovarokat.

Miért tőlünk vásárolj?

Megbízható minőség, kedvező árak!
Biztonságos és kényelmes online fizetés!
Raktári készlet esetén másnap postára adjuk!

Leírás

Prev-B2 1 liter

Bórtartalmú narancsolaj lombtrágya

A Biocont Mo. Kft. által forgalmazott Prev-B2 bórtartalmával segíti a virágzást, a narancsolaj pedig a gyenge kitinpáncélzatú rovarokat pusztítja el, úgy mint a levéltetveket. Ezzel szemben a hasznos rovarokat (katicák) nem bántja. Szárító hatásával segíti a védekezést a liszharmat ellen.

Ősszel és tavasszal a lemosó permetezéshez is kiválóan alkalmas.

Bio engedéllyel rendelkezik, így ellenőrzött ökológiai gazdálkodásban használható.

Hatóanyag: bór-etanolamin

Prev-B2 felhasználható:

Zöldségnövények, gyümölcs és szőlő ültetvények bór hiányának megelőzésére, a hiánytünetek kezelésére, gyümölcskötődés fokozására a tenyészidőszak folyamán 3-10 alkalommal, 7-10 napos időközökben, a hiánytünetek erősségétől és a növények fejlettségétől függően.

Dózisa, adagolása:

  • 0,5-4 l/ha mennyiségben
  • legfeljebb 0,4 %-os töménységben kijuttatva (10 literhez 40-50 ml)

A bór élettani szerepe igen fontos, felvételének folyamatos biztosítása a növények számára nélkülözhetetlen. Ez a tápelem szerepet játszik a sejtfal stabilitás, így a kártevők és a kórokozókkal szembeni ellenálló képesség fenntartásában. Elősegíti a virág és a termés kialakulását, kedvezően befolyásolja a vízháztartás alakulását. A PREV-B2 bór etanolamin tartalma a legoptimálisabban beépülő bórvegyület.

A termék vivőanyaga a narancsból származó terpén, amely nedvesítő, tapadásfokozó hatású, ezáltal a permetlé terülését jelentősen javítja.

Kedvező mellékhatás:

A permetlében 80% hatóanyagú kénnel kombinálva erős dehidratáló hatású anyag, amely tulajdonsága révén gyorsítja a kezelt növények felszáradását, de a növény felületén jelenlévő kis méretű, lágy kitinvázzal rendelkező kártevőket és a gombamicéliumokat is kiszárítja.

A Prev-B2 a lágy kitinvázú kártevőkre gyakorolt hatásán kívül azonban kíméli a ragadozó atkákat, fejlett lárvaállapotú és kifejlett ragadozó poloskákat, fürkészdarazsakat, mézelő és poszméheket, katicabogarakat is.

Virágzásban nem használható!

Prev-B2 keverhetősége:

Növényvédő szerekkel és levéltrágyákkal történő együttes kijuttatás esetén célszerű előzetesen keverhetőségi próbát végezni. Nem keverhető 4 kg/ha-nál nagyobb mennyiségű kénnel, réz-szulfát tartalmú anyagokkal és olajokkal.

Tárolás:

száraz, hűvös, de fagymentes, +25 °C alatti hőmérsékletű, közvetlen napsugárzástól védett, fedett helyen.

Kiszerelés:

1 liter, 5 liter

Vélemények

5.00
1 értékelés
5
(1)
4
(0)
3
(0)
2
(0)
1
(0)
Írja meg véleményét!
| 5 / 5 csillag!
2020. 05. 16.
Levéltetű irtásra is használható, bevált.

Hasonló termékek

9.309 Ft (7.330 Ft + ÁFA)
Raktáron
7.769 Ft (6.117 Ft + ÁFA)
Raktáron
9.449 Ft (7.440 Ft + ÁFA)
Raktáron
9.790 Ft (7.709 Ft + ÁFA)
Raktáron
9.990 Ft (7.866 Ft + ÁFA)
Raktáron
9.999 Ft (7.873 Ft + ÁFA)
Raktáron
6.990 Ft (5.504 Ft + ÁFA)
Raktáron